KÜTAHYA / MERKEZ - Yenidoğan İlkokulu

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda Dede Korkut Hikayeleri ile ilgili anlat bakallım, hatırlatmaca, boyama, bulmaca hazırlama, sözlük hazırlama, hikaye yazma etkinlikleri yapıldı.

Ock

Okulumuzda dönem sonu son haftasında kitap okuma, zeka oyunları, neşeli bardaklar, mandala boyama, ip baskı,bilgi yarışması, kelime oyunları ve daha birçok etkinlik yapıldı.

Kas

Okulumuz 2/C sınıfı Öğretmeni Necmiye TORTOP  tarafından  Kitabım Hep Yanımda  adlı proje başlatılmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Anasınıfı Öğrencileri 10 Kasım Atatürk' ü Anma Günü Etkinlikleri Kapsamında Pano Düzenledi. Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ediyoruz

Kas

Dumlupınar Üniversitesi Diyetisyenlik Bölümü Öğrencisi Buse ZENGİN Okulumuz 4. Sınıf Öğrencilerine Okul Sağlığı Geliştirme Programı Kapsamında Dengeli ve Sağlıklı Beslenme Konusunda Seminer Verdi. Diyetisyen Buse ZENGİN' e Teşekkür Ediyoruz

Ekm

Okulumuz anasınıfı öğretmenleri Derya HANÇER ve Fatma TOKER' in rehberliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Türkiyem'in her köşesinde olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlamaya hazırız.

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimizin turşu kurma etkinliği

Ekm

Okulumuz anasınıfı öğrencileri öğretmenimiz Betül YEMİŞEN rehberliğinde hayvanları koruma günü dolayısıyla etkinlik gerçekleştirdi. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Yasemin CİNGÖZ rehberliğinde Hayvanları koruma günü etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikler kapsamanda sınıflarda hayvanları koruma ile ilgili yazı ve şiirler okundu. Pano düzenlendi. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası  Sınıf Öğretmenimiz Yasemin CİNGÖZ sorumluluğunda kutlandı.

Ekm

Okulum Temiz Belgesini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Hamdi SARIÖZ' ün elinden aldık.

ARA TATİLE ÖZEL ETKİNLİK SİTESİ

Bu yıl ilk kez 18-22 Kasım tarihleri arasında yapılacak 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk ara tatilinde, öğrencilere yönelik etkinlik önerilerinin yer aldığı "aratatil.meb.gov.tr" sitesi kullanıma açıldı.