KÜTAHYA / MERKEZ - Yenidoğan İlkokulu

0(274)2713486
Yenidoğan Mh. Ragıp Gümüşpala Cd. Merkez/Kütahya
Vizyon
OKULUMUZUN VİZYONU Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bilimi kendisine rehber edinen,girişimci,hoşgörülü,farklı fikir ve inançlara saygılı,katılımcı,bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Misyon
OKULUMUZUN MİSYONU Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
BAŞLAMA:08.30 BİTİŞ :14.30